Начини на плащане

Наложен платеж

Предлагаме тази опция само за допълнителни детайли и аксесоари. Знаете, че в този случай, трябва да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на куриера от куриерска фирма.

Банков превод

При избиране на този метод на плащане можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. 

Банка: Уникредит Булбанк АД

Име на бенефициент: Б О Л Д А О О Д

Сметка номер IBAN: BG04UNCR70001520101063

BIC: UNCRBGSF. 

Банковите такси (обикновено от 0.25 до 2.00 лв.) се заплащат от клиента.

Доставка

Доставката на поръчаните от Вас продукти се осъществява в зависимост от населеното място чрез транспортна фирма, наш транспорт или куриерска фирма (Транспрес, Спиди или Еконт). Срокът за доставка за налични на склад продукти е до 3 работни дни, за останалите 4 – 6 седмици.

За поръчки на всички продукти LIEBHERR за България доставката е БЕЗПЛАТНА.
За поръчки на стенни витрини и цялостно обзавеждане на магазин в България доставката е БЕЗПЛАТНА.
На останалите продукти доставката се изчислява по: транспортни разходи, вида на продукта, теглото, размери, населено място.
Получавайки пратката от куриера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я проверете, преди да подпишете, че я приемате без възражения относно нарушен външен вид и опаковка. Стоката е застрахована и отговорността носи куриера, а ако сте се подписали, губите правото си за връщане или подмяна.
Ако продуктът е с нарушена опаковка се съставя Протокол за повреден/липсващ товар с куриера. 

Имате право в срок от 14 дни след доставката да върнете продукта. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Преди да изпратите стоката, моля да се свържете с нас за доуточнения по връщането. За да може да се възстанови сумата за продукта е необходимо стоката да е в оригиналната си опаковка и в ненарушен търговски вид, да не е използвана, да е окомплектована с документ, удостоверяващ покупката й от БОЛДА ООД.

За допълнителна информация се свържете с нас чрез посочените телефони или електронна поща.