IGLOO_innova_CAFFE

             „БОЛДА“ООД е утвърдена компания в България за хладилно, топлинно и неутрално оборудване на магазини за хранителни стоки. 
              Разгледайте нашия сайт, запознайте се с гамата от продукти и услуги, с които се гордеем, благодарение на доволните ни клиенти и партньори. Директно купете онлайн.
              Оценяваме Вашето посещение!

Продуктите са от подбрани европейски и български производители, с качество, съобразено с най-взискателните клиенти.

Инженерният състав осигурява винаги актуална, сигурна и надеждна хладилна техника, на изключително конкурентна цена.

Висококвалифициран екип винаги предоставя незабавни отговори, събира данни и дава информация за продуктите на най-високо техническо ниво.

Повече от 25 години професионален опит в хладилната сфера има екипът на „БОЛДА“ООД.

В годините, компанията обзавежда цялостно множество хранителни магазини, оборудва с хладилни уреди за професионална употреба разнообразни търговски обекти.

              Основни дейности на „БОЛДА“ООД са доставка, монтаж и сервиз на хладилни витрини, търговско обзавеждане, професионално кухненско оборудване. Продуктите са подбрани от водещи европейски и български производители на хладилни витрини, топли витрини, хладилни агрегати и неутрално търговско обзавеждане. Качеството им е съобразено с изискванията на европейския пазар за търговия и монтаж на хладилно оборудване. Дизайнът на хладилните витрини следва актуалните тенденции в бранша. Фирмата работи повече от 25 години успешно и има многобройни клиенти в цялата страна – София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Добрич, Силистра, Габрово, Плевен, Враца, Благоевград и др.
             Цялостно оборудване на магазини за хранителни стоки – супермаркети, маркети, минимаркети, специализирани магазини за месо, риба и рибни продукти, сладкарници, кафенета, специализирани магазини за деликатесни стоки, пекарни, заведения за бързо хранене и др. Хладилни стени за бензиностанции. Огледи в търговския обект, консултация относно вида, модела и размера на витрините и неутралното оборудване, за да се проектира и достави най-подходящата хладилна техника, да се монтира и подреди по най-добрия за бизнеса начин, и да се поддържа сигурността на оборудването занапред.