Политика на поверителност

Кои сме ние
Ние сме „БОЛДА“ООД. Всички данни за нашата компания са официално публикувани в Търговски регистър при Агенция по вписванията към Министерство на правосъдието на Република България.
 
Ние сме регистрирани към Комисия за защита на личните данни на Република България, адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2, тел.: 02/ 915 35 18 факс: 02/ 915 35 25, Имейл: kzld@cpdp.bg, Интернет сайт: www.cpdp.bg

Адресът на нашия уебсайт е: http://bolda.bg.
 
Какви лични данни събираме и защо ги събираме

„БОЛДА“ООД събира, съхранява и обработва лични данни на ползвателите на сайта http://bolda.bg само във връзка със своята дейност, съобразено с изискванията на приложимото право и със Закона за защита на личните данни на Република България.
Личните данни могат да бъдат ползвани за удостоверяване и извършване на комуникация при направени запитвания или генерирани кандидатури за работа, предоставяне на рекламно съдържание, адаптирано спрямо интересите на ползвателя и изрично поискано от него, както и за счетоводни цели във връзка с ползване услугите на фирмата.

Коментари
Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и низът на потребителския агент на браузъра, за да помогне за откриването на спам.
Анонимният низ, създаден от вашия имейл адрес (наричан още хеш), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да се види дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на вашия коментар, снимката на потребителския ви профил е видима за обществеността в контекста на вашия коментар.
Ако качвате изображения на уебсайта, трябва да избягвате да качвате изображения с включени данни за местоположението (EXIF GPS). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извлекат всички данни за местоположението от изображенията на уебсайта.
Коментарите на посетителите могат да бъдат проверявани чрез услуга за автоматично откриване на спам.

Формуляри за контакт
Контактната форма съдържа име и е-mail на ползвателя на сайта и има за цел само да се осъществи контакт и да бъде отговорено на запитването, щото така да бъде постигната максимална удовлетвореност от предоставената информация.

Бисквитки
Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да изберете да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитките. Те са за ваше удобство, така че да не се налага отново да попълвате данните си, когато оставите друг коментар. Тези „бисквитки“ ще продължат една година.
Ако имате акаунт и влезете в този сайт, ще определим временна „бисквитка“, за да определим дали браузърът ви приема „бисквитки“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се отхвърля, когато затворите браузъра си.
Когато влезете в системата, ще създадем и няколко бисквитки, за да запазим информацията за вход и избора на дисплея. Бисквитките за влизане продължават два дни, а бисквитките с опции на екрана продължават една година. Ако изберете „Запомни ме“, данните ви за вход ще продължат две седмици. Ако излезете от профила си, „бисквитките“ за вход ще бъдат премахнати.
Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна „бисквитка“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и просто обозначава идентификатора на публикацията на статията, която току-що редактирахте. Изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове
Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.
Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да вграждат допълнително проследяване от трети страни и да следят взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

С кого споделяме данните ви
Не разкриваме, не продаваме, не обменяме или по какъвто и да било друг начин не предоставяме на трети страни информацията, която Интернет страницата събира, освен когато това се изисква съгласно приложимото законодателство и/или от надлежен орган, упълномощен по закон, но винаги при спазване на действащото законодателство в Република България.

Колко дълго запазваме вашите данни
Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем да разпознаваме и одобряваме всички последващи коментари автоматично, вместо да ги държим в опашка за модериране.
За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (освен ако не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат също да виждат и редактират тази информация.

Какви права имате върху данните си
Ако имате профил в този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите изнесен файл с личните данни, които държим за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас чрез изпращане на електронно съобщение към boldaltd@yahoo.com с ясно изразено желание. Това не включва никакви данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или защитни цели.