Хладилно оборудване за бизнеса

Различните типове магазини за храна предявяват индивидуални изисквания към прецизно регулиращите устройства за подържане на температура. Такива изисквания често се явяват ключови елементи за надеждност в експлоатацията, а оттам – в качеството и себестойността на крайния продукт.

Ако се нуждаете от хладилни инсталации за хранителни продукти, напитки или фармацевтика, БОЛДА ООД ще Ви предостави оборудване и обслужване за безпроблемна работа на Вашата хладилна техника. Нашите експерти по търговско хладилно оборудване с удоволствие ще анализират възможностите за ефективно внедряване на технологиите за охлаждане и контрол на температурата. Индивидуалният подход е ключът към успешните за Вашия бизнес хладилни решения.

Ние доставяме ефективно хладилно оборудване, системи за съхранение и презентация на най-разнообразни хранителни продукти – месни, млечни, колбаси, сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, напитки, фармацевтични продукти, цветя и др. – в охладено или замразено състояние, топла готова храна и др.

БОЛДА ООД е оторизиран дистрибутор, гаранционен и извънгаранционен сервиз на марките IGLOO, MAWI, НАГИ за търговско хладилно оборудване. Ние съдействаме на предприемчивите търговски субекти да отговорят на изискванията на екологично-ориентираните си потребители.

Нашият партньор ARNEG World е световен лидер в бранша, вашият глобален партньор за решения в търговията на дребно. Доставяме, монтираме и сервизираме уредите ARNEG, OSCARTIELLE, INTRAC, INCOLD и оригинални резервни части за тях на изгодни цени.

БОЛДА ООД е оторизиран дилър в България на цялата гама хладилници и фризери за професионална употреба LIEBHERR за продажба с 3 години пълна заводска гаранция, включваща труд и резервни части.