Защо да си купим нова хладилна витрина?

В съвремието е трудно да си представим супермаркет или дори малък хранителен магазин, без хладилни витрини. Всеки търговец желае да обзаведе магазина си така, че максимално ефективно да се използва търговската площ. Притегателен център на магазина обикновено е задължителната класическа щандова хладилна витрина, в която се излагат месни и млечни продукти, специални деликатеси, свежи салати, маслини и други продукти, подлежащи на разтегляне според желаното от клиента количество.

https://www.bolda.bg/produkt-kategoriya/hladilni-vitrini-s-vgraden-agregat/horizontalni-standovi-hladilni-vitrini/

Макар че все по-често напоследък ставаме свидетели на хранителни магазини без такава хоризонтална витрина – типа курортни и бързооборотни stop-corner магазини, които са оборудвани с повече вертикални хладилни витрини – отворени крайстенни, дълги или къси линии, енергоспестяващи с врати /плъзгащи, ако мястото е проблем, или висящи на панти/, рекламни с рекламен дисплей, най-вече за напитки и др.

https://www.bolda.bg/produkt-kategoriya/hladilni-vitrini-s-vgraden-agregat/vertikalni-hladilni-vitrini-s-vrati/

Акцент в някои търговски обекти могат да бъдат малките или големи островни промоционални витрини – отворени отгоре или с капаци, полувертикалните хладилни витрини за импулсни продажби и т.н. Няма супермаркет и без фризери за замразени продукти и сладолед. По изисквания на органите за безопасност на храните, замразеното месо, замразените зеленчуци, риба, сладолед, изискват отделни фризери! И не говорим за плътно затворен фризер, а търговски, с прозрачни плъзгащи се капаци, през които клиентът има възможност да направи своя избор. БОЛДА ООД предлага такива фризери на лидера LIEBHERR, чиито серии EFI и EFE са доказали качеството си във времето!

Много често при пристъпването към избор на хладилна витрина или фризер, собствениците на магазини се изкушават да закупят техника II-ра употреба, и то най-вече поради бюджетни ограничения. Още повече, че подменяната хладилна техника от западноевропейските супермаркети трябва да се изхвърли някъде, и дори да се спечели от нея не малко. Да не забравяме за нейните недостатъци: лош външен вид /който може козметично да се подобри, но не и да изглежда като ново/; морално остаряване /използвани са стари технологии, недостатъчно ефективни и разхищаващи енергия/; физическо стареене /корозия и изтъняване на материалите, поради киселинноста на съхраняваните продукти/; неремонтопригодни /липса на резервни части/; архаичен дизайн и др. Дори и след рециклиране, повечето недостатъци не могат да се избегнат, например, никой не може да гарантира за непредвидими във времето пропуски в херметичната хладилна система, поради дългото използване.

Така че, бюджетът не бива да е оправдание за вземането на това важно решение, още повече, че сега на пазара на финансовите продукти има такива добри предложения като безлихвено кредитиране, изгодни условия от обслужващата банка, лизинг и т.н. БОЛДА ООД предлага хладилни витрини на изплащане чрез TBI и UniCredit Bulbank.

Защо да си купим нова хладилна витрина?

  • Сигурно охлаждане
  • Икономия на енергия
  • Бляскав външен вид
  • Внедрени най-нови технологии и иновации
  • Дълъг експлоатационен срок
  • Дълъг гаранционен срок

БОЛДА ООД предлага най-дългия срок на гаранционно обслужване на професионални хладилни витрини!

  • Модерен дизайн – богат избор на модели
  • Избор на модел, размер и цвят, които най-точно отговарят на нуждите на обекта

Ние – от БОЛДА ООД – ще Ви помогнем да обзаведете магазина си с нови хладилни витрини по най-добрия начин за вашите клиенти и най-печелившия за Вас.