Хладилници с динамично охлаждане LIEBHERR

Уредите на Либхер за ресторанти и хотели предоставят перфектна охладителна мощност и много място за поставяне на продуктите при минимално пространство за разполагане на уредите. В хладилниците и фризерите могат да се съхраняват както пресни хранителни продукти, така и готови за сервиране ястия, винаги прегледно и лесно достъпни. Също толкова важно за барове, бистра и заведения за бързо хранене: предните части, чекмеджетата и корпусите са така изпълнени, че да са лесни за миене, почистване и дезинфекция.

В натоварената професионална сфера хладилниците и фризерите трябва да са особено здрави, комфортни и енергийно ефективни. Либхер предоставя всичко това: висококачествени компоненти и максимален полезен обем, ефективна охладителна мощност, сигурно поддържане на константна температура и образцово удобство при почистването. Преди всичко обаче уредите впечатляват с ниската консумация на електроенергия и максималната си икономичност.

LIEBHERR-отлики:

 

  • Мощна система за динамично охлаждане, за стабилна и равномерно разпределена температура във вътрешното пространство;
  • Контактният прекъсвач вентилатор/врата свежда до минимум загубата на студен въздух при отваряне на вратата;
  • Съвместими със стандартните контейнери в сектора на общественото хранене;
  • Решетъчните рафтове с пластмасово покритие предоставят възможност за гъвкаво използване на вътрешното пространство и могат да издържат до 60 кг, което означава, че могат да се съхраняват безопасно продукти, дори, когато са изключително тежки. Рафтовете са с ограничител срещу изтегляне SafetyStop, гарантиращи стабилност и безопасна работна среда: Рафтът остава надеждно фиксиран и не може да бъде издърпан по погрешка, дори ако темпото малко се забърза. При зареждане или изпразване на уреда, персоналът ще бъде предпазен от злополуки.
  • Безшевна вътрешна облицовка – В търговското изпълнение формованата вътрешна облицовка е произведена от безопасен за хранителните продукти полистирол. Тя е без миризма, много здрава, дълготрайна и лесна за почистване, благодарение на своите големи радиуси на закръгление в ъглите – следователно е много хигиенична;
  • Външният корпус от благородна стомана с монолитни странични стени е конструиран без пролуки и по този начин е много хигиеничен и лесен за почистване;
  • Вграденият сифон в пода на уредите за заведения за обществено хранене на LIEBHERR осигурява възможност за удобно почистване в тесни пространства. Водата просто се оттича и Вашият уред отново е хигиенично чист;
  • Удобство на една ръка разстояние – Можете да проверявате състоянието на уреда от вградения в една равнина с вратата панел за управление, без да се налага да я отваряте. Навигацията в менюто е интуитивна и лесно се управлява чрез три сензорни бутона;
  • Разширен температурен диапазон –2 °C/+15 °C, така че дори месото остава свежо и вкусно по-дълго време;
  • Перфектните климатични условия могат да се създадат само при правилната комбинация от температура и влажност. HumidityControl Ви дава възможност за регулиране на влажността в зависимост от Вашите нужди. За оптимален климат за съхранение и за възможността да се наслаждавате на свежест дълго време;
  • LightAlarm – вътрешната светлина на уреда започва да мига в случай на неконтролируемо повишаване на температурата или други проблеми. Това показва, че е необходимо бързо да се предприемат действия;
  • Дори в тъмни помещения светодиодното LED осветление на тавана осигурява добро осветяване на вътрешното пространство. Това не само пести време за търсене на желаното, но и намалява разходите за енергия, тъй като вратата стои отворена по-кратко;
  • SmartFrost намалява значително образуването на лед във вътрешността и върху съхраняваните продукти. По-рядко се налага размразяване, понеже изолираният с пеноматериал изпарител осигурява равномерно и енергийно ефективно охлаждане;
  • NoFrost – вече не е необходимо размразяване. Охлаждането с помощта на вентилатор се бори с появяващата се влага, а фазите на циклично размразяване отстраняват дори последните частици влага от вътрешното пространство. За удобно и безопасно съхранение без обледеняване;
  • Щом функцията SuperCool бъде активирана, Вашият уред Liebherr повишава производителността си, докато току-що заредените покупки със стайна температура не се охладят колкото е необходимо. SuperCool се изключва след максимално 12 часа.

Още предимства:

  • Съответствие с RoHS /Restriction of Hazardous Substances – Ограничение на опасни вещества/ и WEEE /Waste Electrical and Electronic Equipment – oтпадъци от електрическо и електронно оборудване/, благодарение на екологични материали, комбинирани с оптимална възможност за рециклиране.
  • В допълнение към изискваната от закона маркировка UKCA/CE /The United Kingdom Conformity Assessed/Conformite Europeenne – в Обединеното кралство и в Европейския съюз, маркировки, удостоверяващи че продуктът отговаря на изискванията за здраве, безопасност и опазване на околната среда, които гарантират безопасността на потребителите/, всички свързани с безопасността области, от ръководството за потребителя до уреда, са оценени и изпитани от външна независима изпитвателна лаборатория. Това предоставя възможно най-добрата безопасност на продукта.
  • Високоефективна изолация, която осигурява постоянни температури и намалява разхода на енергия.
  • Устойчив означава, че уредът е не само екологичен и икономичен, но и издръжлив. LIEBHERR гарантира наличието на резервни части най-малко десет години след прекратяването на производството на серията, така че Вашият професионален уред да Ви служи дъълго време. Въпреки че ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че резервни части не са необходими.
  • Цялата информация за уреда трябва да е лесно достъпна – ето защо серийният номер и обозначението на модела на всеки от уредите се показват на дисплея. Неприятното търсене, дори необходимостта да разчистите вътрешното пространство, за да можете да прочетете информацията, вече са нещо от миналото.
  • За целите на обучението или за изложби, когато не е необходимо охлаждане, функциите на уреда могат да се симулират в демонстрационен режим, без да се включва уредът. Това спестява време и средства.
  • Всички професионални уреди на LIEBHERR за пекарни и обекти за обществено хранене са оборудвани с механична ключалка с два ключа. Със сигурност неупълномощени лица няма да имат достъп до съхраняваните продукти.
  • За по-голяма безопасност при работа с Вашия уред LIEBHERRR и за избягване на непреднамерена промяна на настройките, менюто за потребителя може да се заключва. При активирана функция за заключване, звуковите аларми могат да се потвърждават.
  • Ако захранването прекъсне поради повреда, след възстановяване на същото, се появява информация за отпадането на захранването. Тя съобщава кога уредът е бил временно без захранване и каква максимална температура е достигната през това време. Това дава възможност да оцените потенциалната загуба на качество.
  • LIEBHERR се стреми да създава комфортни условия на труд: извършвайте текущата си работа с увереност, че нищо няма да бъде пропуснато: Вратата на уреда остава отворена при ъгъл на отваряне около 90°, което улеснява зареждането, изпразването, почистването. При по-малък ъгъл от 90,° тя се затваря сама, за да не би случайно уредът да остане отворен. Това поддържа температурата стабилна и съхранява качеството на Вашите хранителни стоки.
  • Сменяемо окачване на вратата – професионалните уреди на LIEBHERR са оборудвани стандартно с панта на вратата отдясно. Без много усилия и без допълнителни части пантата на вратата може да бъде преместена отляво. Това осигурява максимална свобода при избора на мястото на инсталиране.
  • Регулируемите на височина опорни крачета предлагат достатъчно свободно пространство между уреда и пода там, където ежедневната хигиена на помещението играе важна роля, и гарантират лесното и удобно почистване и на пода под уреда.
  • С допълнително монтирани колелца уредите стават изключително мобилни. Това позволява да смените местоположението по всяко време или просто да преместите уреда за по-лесно почистване.

При интензивната употреба в професионалната сфера уредите трябва да функционират надеждно и перфектно при екстремни условия. Благодарение на комбинацията от висока охладителна мощност, прецизна обработка и висококачествено оборудване, професионалните хладилници на LIEBHERR, удовлетворяват точно тези изисквания.

Гаранционен срок 36 месеца!

Разгледайте върховата серия от двойни хладилници от неръждаема стомана вън и вътре за гастронорм съдове GN2/1: GKPv 1490, GKPv 1470-924, GKPv 1470, GKPv 1440